Her er hvorfor, du skal købe hos Transporteca

Transportforsikring?

Når du bestiller din transport, har du måske også lyst til at tilvælge en transportforsikring. På Transporteca får du ikke alene et forsikringsselskab med en A+ rating fra Standard & Poor’s, du er også garanteret en hurtig og effektiv håndtering af skader og en af markedets bedste niveauer for udbetalinger.

Varer i transit er næsten altid overleveret til modtageren i samme stand og antal, som det blev afsendt. Når det så er sagt, skulle en af dine forsendelser gå hen at blive beskadiget eller gå tabt undervejs, så er din forsendelse kun fuldt dækket, hvis du har en transportforsikring. Vi har i en anden artikel skrevet om hvilke risici, der er forbundet med ikke at have transportforsikring og hvorfor du skal bestille med Transporteca. Her forklarer vi, hvorfor vi mener den bedste løsning er, at bestille transportforsikring her på portalen når du bestiller din transport.

Hvorfor tilbyder Transporteca transportforsikring?

Transporteca handler om belejlighed og enkelthed indenfor shipping verdenen. Vi mener, det skal være nemt at finde og bestille den rigtige transportløsning for alle som har et transportbehov, ligemeget hvilken handelsrute der er tale om, godstype eller hvor hvilken type service der skulle være brug for.

Vi ved også, fra erfaring i branchen, at international transport udgør en risiko for godsejeren, og at speditører og vognmænd er ansvarsbegrænset i tråd med internationale konventioner.

transportforsikring

Den rigtige transportløsning, er derfor ikke begrænset til selve transporten. Forsikring er ofte også en del af løsningen, så når uheldet en sjælden gang er ude og godset ikke ankommer i samme stand som det blev afsendt i, bliver vores kunder korrekt kompenseret, så de ikke oplever noget finansielt tab.

Det er derfor, det er vigtigt, at vores kunder kender til den risiko de som godsejere som er involveret i, i international transport, og som de kan overføre på få kliks ved at tilføje en transportforsikring til deres bestilling.

At finde den bedste transportforsikring

Grundene til at bestille transportforsikring kan summeres ned til risiko, pris og dækning. Risikoen er givet på forhånd, mens pris og dækning er forskellig fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. At lave et prisskøn er relativt simpelt, men dækningen handler ikke kun om den financielle værdi, men også om den effektivitet og niveauet af “fairness” fra sagsbehandlingen, og hvor hurtigt der kan blive udbetalt erstatning.

F.eks. hvis du tegner en transportforsikring med et forsikringsselskab, hvor proceduren for sagsbehandlingen er kompliceret, og som kræver udvidet dokumentation, er det måske ikke engang muligt for dig, at indsende en ansøgning. Endvidere, hvis du faktisk lykkes at sende en erstatningsansøgning, men sagsbehandlingstiden er flere måneder, vil du selv komme til at lægge ud indtil din ansøgning er blevet behandlet og afgjort. Til sidst, hvis det er uklart hvad dækning er på det tidspunkt du tegner forsikringen, eller at selve udbetalingen er mindre end hvad du har ret til, kan en potentiel videre kamp med forsikringsselskabet være meget drænende for en hver transportkøber.

Hos Transporteca har vi gjort researchen for dig. Vi har valgt en transportforsikringsudbyder som specialiserer sig i netop dette, hvor vi har god erfaring med en konsekvent hurtig og fair sagsbehandling og med hurtig udbetaling. Kort sagt, så er det et forsikringsselskab vi kan stå inde for, som deler mange af vores værdier.

Vi foretrækker en seperat forsikringsudbyder

Speditører er ofte selvforsikret. Det betyder, at den virksomhed, du køber transportløsningen fra, det kunne være en speditør eller en vognmand, også tilbyder transportforsikring direkte. I tilfælde af, at du så skal søge erstatning, vil det derfor blive håndteret af det samme selskab, som har håndteret dit gods.

Hos Transporteca foretrækker vi, at hyre en selvstændig forsikringsudbyder. Vi mener dette gør procesen at sagsbehandle erstatningssager mere enkelt, og tit betyder det også et bedre resultat for dem, der har tegnet forsikringen – nemlig dig. På denne måde er vi sikker på, at det bliver en objektiv sagsbehandling, og vores erfaring viser, at dette også sikrer en hurtigere udbetaling i sidste ende.

Hvem er udbyderen, når jeg køber forsikring på Transporteca?

Når du køber transportforsikring hos Transporteca er udbyderen vores partner First Marine, som agent på vegne af Lloyd’s of London. Dette betyder at First Marine er vores forsikringsudbyder, som har en uafhængig aftale og håndtering af sager, og Lloyd’s of London, som har en A+ rating fra Standard & Poor’s, garanterer financiel dækning i tilfælde af erstatningssager.

First Marine er en del af eliten indenfor transportforsikring og håndterer alle typer godsforsikring. Deres services er dog for det meste begrænset til speditører, så derfor er deres dækning ikke tilgængelig for alle transportkøbere, med mindre den er købt på Transporteca portalen. Denne model sikrer en konkurrencedygtig forsikringspris og meget effektiv og professionel håndtering af alle forsikringssager.

transportforsikring

Vores erfaring med First Marine viser, at indsendelse af forsikringssager er simpel, procesen er effektiv, afgørelserne fair og udbetalingen er hurtig. Ud over det, har vi forhandlet en stordriftsaftale, som sikrer at transportkøbere på Transporteca får tilbudt en pris med det samme, som også er til en meget favorabel pris, som fuldt ud dækker både værdien af godset, transportomkostningerne og alle typer moms samt imaginær profitter.

Du indtaster værdien af dit gods; vi beregner prisen til dig

Når du køber transportforsikring på Transporteca, vil du blive bedt om at indtaste godsets værdi, og så vil vi med det samme beregne den totale dækning samt pris af forsikringen.

Virksomhedskunder

For virksomhedskunder, er godsværdien normalt den værdi som bliver betalt til leverandøren. Denne værdi ville normalt være den omkostning, der er forbundet med at anskaffe sig nye lignende varer i tilfælde af skade eller tab. Vi tilføjer automatisk transportomkostningerne og en 10% imaginær profit til din dækning. Dette sikrer du er dækket ind ift. transporten og andre ubelejligheder du ville have med nyanskaffelse af varer. Dette behøver du ikke tage højde for i din godsværdi, da systemet automatisk håndterer det. Fuld dækning og beskrivelse af godsværdien, transportomkostningerne og den imaginære profit vil være noteret på den faktura du modtager, når du foretager bestillingen.

Privatkunder

For privatkunder (i tilfælde af nyt gods), vil godsværdien være det beløb, der er betalt til leverandøren af godset. I tilfælde af brugt gods, eller personligt gods, vil det være det, det vil koste at genanskaffe samme varer. Genanskaffelsesværdien dækker over det, det vil koste af købe samme type gods, som er i samme stand, og hvis det ikke er muligt, så hvad det vil koste at anskaffe sig nye varer. Vi tilføjer automatisk transportomkostningerne og alt moms på transporten, så vi kan præsenterer den totale forsikringspris. Den fulde dækning og beskrivelse af godsværdien, transporten og momsen vil blive noteret på din faktura.

Hvad er Transportecas rolle?

Hos Transporteca har vi identificeret, hvad vi mener er den bedste transportforsikringsudbyder, og vi har forhandlet favorable betingelser og priser. Vi har gjort alt dette tilgængeligt for vores brugere, som bestiller transport på vores hjemmeside – så du ikke behøver bruge tid på det. Tilføj forsikring på et få par kliks, når du færdigører din bestilling, og så modtager du en forsikringsbekræftigelse direkte på din transportfaktura. Så ved du, du er dækket ordentlig ind.

Når du har brug for din forsikring, er vi her til at hjælpe. Vores kundeservice team hos Transporteca vil guide dig igennem den simple proces og være tilgængelig via chat, telefon og email, så vi sikrer, du får en hurtig og fair erstatning. Alle efterfølgende spørgsmål fra forsikringsselskabet, kan du tage direkte selv eller holde os i ‘loopet’ – det er helt op til dig.

Tænk på Transporteca som din neutrale forsikringsekspert, som altid sigter efter den bedste kundetilfredshed.