Bestil godstransport som du bestiller flybillet

Vision

Transporteca er grundlagt af erfarne ledere fra A.P. Møller–Mærsk, og har som formål at forbedre købsoplevelsen for virksomheder på jagt efter transportløsninger.

“Vores drøm er, at det en dag bliver lige så let for mindre virksomheder at bestille import af varer, som det er at bestille en flybillet.”

Morten Find Lærkholm, Grundlægger & Administrerende Direktør

Vi vil tilbyde en portal, hvor kunderne hurtigt kan få et overblik over alle de tilgængelige transportløsninger og derefter vælge den løsning som bedst dækker deres specifikke behov. Derefter skal det være både hurtigt og nemt at bestille og betale for den valgte løsning.

For speditørerne skal Transporteca være en mulighed for at markedsføre deres produkter og udvide deres kundebase. Ydermere skal portalen hjælpe speditøren med at få indsamlet korrekte og komplette informationer således at den enkelte bestilling efterfølgende kan behandles effektivt.

Vision transporteca

Slutteligt skal der være enighed om prisen på den valgte service og denne skal betales på forhånd således at kunden ikke senere overraskes af ekstra gebyrer, og således at speditøren kan betale sine underleverandører med mindst mulig finansiel risiko.

”Vi ønsker at gøre det nemmere for små virksomheder at drive international handel, og vi ønsker at gøre det mere interessant for speditørerne at servicere dem. Andre industrier har for længst udviklet online portaler som både købere og sælgere drager fordel af. Vi mener at det samme må være muligt for shipping og logistik. Vi er startet med markedet for små afskibninger da det synes at være det område med størst potentiale for både afskibere og speditører. Transporteca er et nyt koncept, hvorfor vi endnu ikke tilbyder services til og fra alle lande. Det er vores mål at være verdensdækkende og vi ønsker at arbejde sammen med vores kunder om at nå dette mål. Vi håber derfor at vores kunder vil blive ved med at fortælle os hvad de har brug for så vi i samarbejde med vores speditører kan få lagt de bedste services og priser på portalen.”

Morten Find Lærkholm, Grundlægger & Administrerende Direktør.