Sådan skiller vi os ud

Hvorfor Transporteca?

Transporteca er stiftet af erfarne ledere fra A.P. Møller – Mærsk, og vi arbejder hver dag for at gøre købsoplevelsen for virksomheder på jagt efter transportløsninger langt bedre.

Hos Transporteca tror vi på, at det skal være enkelt, hurtigt og overskueligt at bestille international transport online. Andre industrier har for længst udviklet online portaler som både købere og sælgere drager stor fordel af. Og hvorfor skulle det være anderledes for shipping- og logistikbranchen.

Når du står over for et transportbehov, findes der ofte en lang række forskellige muligheder – hvad end det drejer sig om import eller eksport, sø- eller luftfragt, vejtransport eller kurerforsendelser. De muligheder ønsker vi at overskueliggøre for vores kunder og dertil sørge for, at du kan bestille dén transport, der matcher dit specifikke behov – hurtigt og enkelt! På den måde håber vi at gøre det langt nemmere for små og mellemstore virksomheder at drive international handel og samtidig gøre det mere attraktivt for speditørerne at servicere dem.

Idet du gennemfører din transportbooking påtager vi os at håndtere al kommunikationen – og eventuelt problemløsning – med alle involverede fra bookingen er foretaget til leveringen finder sted. Det er muligt, fordi vores teknologi har sat transportprocessen i system. Du får exceptionel kundeservice og proaktiv opfølgning på din forsendelse, som ellers er en sjældenhed hos den klassiske speditør – og i alle tilfælde kun tilfalder de største kunder på markedet. Fordi vi bruger teknologi meget mere effektivt, har vi mulighed for at tilbyde den gode service til alle vores kunder – også dem med et langt mindre transportbudget.

Herunder har vi listet de væsentlige fordele ved at bestille din transport med Transporteca.

1. Altid all-in priser!

Har du også svært ved at gennemskue dine transportpriser? Det forstår vi godt. I transportbranchen findes der en endeløs række af tillæg, som alt for ofte skaber forvirring, usikkerhed og frustration hos transportkøberne. Og det kan være en stor udfordring at finde hoved og hale i de tilbud og fakturaer, du modtager fra din speditør. Det ønsker vi at gøre op med.

Hos Transporteca får du én pris, som inkluderer samtlige omkostninger forbundet med din transport. Vi samler alle udgifter ét sted, og på den måde har du kun én pris at forholde dig til og kender med det samme den samlede omkostning for din transport – og endnu vigtigere, du undgår at blive overrasket over uventede udgifter.

Dog skal du være opmærksom på, at der kan være yderligere omkostninger forbundet med din import, som ikke har nogen relation til selve transporten. Eventuelle omkostninger til told og punktafgifter skal afregnes separat og direkte med SKAT.

2. Du får adgang til kompetent og empatisk kundeservice

Vi sikrer god og rettidig kommunikation på både chat, telefon og mail.

Transportecas support team tager ejerskab på alle vores transportopgaver og gør en stor dyd ud af, at ingen kunder føler sig overset. Vi følger op på din forsendelse og holder dig opdateret undervejs ift. levering og eventuelle ændringer.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har udviklet en effektiv og målrettet teknologi specielt til nærværende kundesegment. Teknologien hjælper os med at holde styr på alle led i transportkæden og sikrer, at vigtig information ikke går tabt undervejs.

Desværre ser vi ofte, at transportbranchen af den gamle skole har en forventning om, at alle transportkøbere er fuldt indforstået med transportprocessen og de begreber, der anvendes. Det kan virke afskrækkende og frustrerende og tilmed resultere i trælse problemstillinger, hvis du som ny transportkøber er ukendt med de mange aspekter inden for international handel og shipping.

Vi tager os af alt det praktiske og koordinerer med alle led i transportkæden. Med stor erfaring i transportbranchen hjælper vi dig med at gennemskue, hvad der er ret, og hvad der er råddent, og hvis behovet opstår, tager vi kampene med speditører og underleverandør på dine vegne.

Se vores kontaktdetaljer og åbningstider her.

3. Book din transport som du booker en flybillet: Enkelt og hurtigt

Siden dag ét har drømmen været, at det skal være lige så let for mindre virksomheder og lægfolk generelt at bestille international godstransport som det er at bestille en flybillet.

Vi ønsker at alle – uanset din virksomheds størrelse eller dit erfaringsniveau med international transport – skal være i stand til at booke transport via Transportecas hjemmeside. Tiderne skifter, og det er ikke længere en forudsætning, at du er professionel transportkøber med en stor virksomhed og store transportbudgetter i ryggen.

Derfor tilbyder vi en portal hvor du hurtigt kan få et overblik over alle de mulige transportformer, og derefter hurtigt og enkelt kan booke og betale for den løsning, der dækker dit specifikke transportbehov – alt sammen direkte online.

Vores teknologi giver dig transparens på markedet, holder styr på alle led i transportprocessen, og guider dig gennem din transportbooking.

4. Gratis afbestilling – og ændringer uden omkostning

Du er fri for dyre gebyrer og skal ikke betale for at annullere eller ændre en booking, så længe transporten ikke er sat i gang.

Når du benytter dig at Transportecas services, garanterer vi, at du kvit og frit kan annullere, udskyde eller ændre din transportbooking – helt frem til dagen før afhentning.

Vælger du at afbestille din transportbooking senest dagen før, får du alle dine penge retur. Har du i stedet brug for at ændre din booking, opdaterer vi dine detaljer med et smil og enten udbetaler eller opkræver differencen – helt gratis.

5. Prisgaranti: Ingen uventede omkostninger

Det skal være slut med uventede ekstraregninger!

Når du booker den korrekte volumen og vægt hos Transporteca, garanterer vi, at du er fri for ubehagelige overraskelser i form af uventede gebyrer og andre ekstraomkostninger.

I transportbranchen er der er desværre en tendens til, at ekstra omkostninger oftere er normen end det er undtagelsen. Mange speditører er alt for hurtige til at (efter)sende yderligere – og ofte uberettigede – omkostninger din vej, og de vinder ofte kampen, fordi de kan nægte at udlevere dit gods, hvis de ikke får deres betaling.

Hos Transporteca, mener vi, at det skal være fair. Vi påtager os ikke at afholde alle ekstra omkostninger, selvom vi lover prisgaranti. Men vi forholder os til hver enkelt ekstraomkostning og vurderer nøje, hvem der retmæssigt bør afholde den – speditøren, os eller vores kunde. Hvis det er speditøren eller os, der er skyld i en ekstra omkostning, så tager vi den på os eller tager kampen med speditøren, uden at du skal belemres med det.

Vurderer vi derimod, at du som transportkøber er ansvarlig for den påløbne ekstraregning, præsenterer vi dig for den med det samme, sammen med en detaljeret argumentation og dokumentation. På den måde er der fuld transparens.

I en sådan situation er det vigtigt for os, at ekstra omkostninger er retmæssige, velbegrundede og kommunikeret rettidigt. Der vil selvfølgelig altid være kunder, der stadig ikke vil acceptere en en ekstra omkostning, men det er vores erfaring, at langt de fleste viser accept og forståelse, så længe baggrunden er fair og tydeligt kommunikeret: En transportkøber bliver f.eks. sjældent overrasket over at skulle betale mere for transporten, hvis godset fylder 2 kubikmeter i stedet for 1.

6. Stærke samarbejder med de bedste transportudbydere i branchen

Din transport udføres af de bedste på markedet.

Vi gennemsøger regelmæssigt markedet for de bedste transportløsninger og samarbejder kun med de bedste transportvirksomheder på de enkelte markeder. På den måde er vi ikke bundet til den samme speditør på forskellige forsendelser, men kan drage fordel af speditørernes forskellige forcer på forskellige ruter og transportformer.

Vi bruger aktivt den feedback, vi får fra vores kunder og evaluerer og opdaterer løbende vores services. Gennem mange års erfaring har Transporteca oparbejdet et stort netværk af kompetente transportudbydere. Derfor sparer vi dig ikke alene tid på at gennemsøge markedet, vi sikrer også, at dit gods transporteres af den bedste udbyder til den skarpeste pris på netop din rute.

Bestiller du online, er du således sikret, at speditøren eller vognmanden er screenet på forhånd og den bedste til at løse dit transportbehov.

Vi har siden 2012 bevist vores eksistensberettigelse og anmeldelserne taler for sig selv. Nu håber vi blot, at vores bidrag til den digitale udvikling og transparens i transportbranchen vil få endnu flere transportkøbere og transportsælgere online. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at fremtiden er digital – også når det gælder køb og salg af international transport. Og vi er stolte af at være med på rejsen.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit transportbehov!

Team Transporteca