Hvorfor gøre det?

Bestil transport hos Transporteca

Når du har et transportbehov, import eller eksport, containere eller paller, har du en lang række muligheder. Hos Transporteca tror vi på, at det skal være enkelt, hurtigt og sikkert at finde og bestille transport.

Du siger “Ja… helt sikkert…det er hvad alle speditører siger – hvorfor skulle jeg bestille transport hos Transporteca?” Læs videre, og se hvordan vi finder de bedste transport services, hvordan vi gør billigere og hvordan vi sikrer du får den service du har krav på – uden nogle overraskelser.

Gennemsøger markedet for de bedste transportløsninger

Hver speditør har deres specifikke styrker. De fleste speditørers styrker bliver udviklet for at dække deres største kunders behov. Så hvis en speditør fx har en stor kunde der sender gods fra Bangladesh til Europa med søfragt, er der også en god chance for, de både har en god service og skarpe priser på den specifikke rute. Det betyder dog ikke, at de også nødvendigvis er stærke på luftfragt fra fx Sydamerika eller vejtransport fra Italien.

Hos Transporteca bruger vi meget tid på at gennemgå markedet og teste vores speditører for at se, om de er stærke på de ruter de tilbyder. Udbudet af speditører hos Transporteca er meget forskelligt, og hver af dem har bevidst deres værd indenfor de specifikke rute de tilbyder på vores portal. Vi sparer dig ikke bare tid ved at gennemsøge markedet, vi sikrer dermed også altid, at dit gods transporteres af den stærkeste udbyder på netop din rute.

bestille transport transporteca

For at sikre, at de udbydere vi bruger fortsat er de bedste, bruger vi kundefeedback meget aktivt. Ved hver forsendelse vi leverer, beder vi vores kunder om feedback på den service de har fået. Denne feedback er ikke bare tilgængelig for alle brugere her på portalen, vi analyserer den også internt i Transporteca. Hvis det sker, at en udbyder ikke lever op til vores standarder, bliver deres services fjernet fra portalen indtil de kan dokumentere, at de igen har opnået et serviceniveau, som tilfredstiller vores transportkøbere.

Sikrer en god pris, når du skal bestille transport

På Transporteca finder du en lang række transport muligheder indenfor hver handelsrute, som fx billig søfragt, hurtig luftfragt, standard vejtransport eller ekspres kurér services. Så kan du let sammenligne både services og priser, der passer til dit behov og budget. Vores simple serviceoversigt sikrer at de er let sammenlignelige, om det så er på pris, transit tid eller andre brugers bedømmelser.

At forbedre transport gennem teknologi er vores mantra. Vi tilføjer automatik til branchen, og det hjælper ikke alene transportkøbere, men også transportudbydere. Det betyder, at transportudbydere har en præference for kunder, som vælger at bestille transport hos Transporteca, og de kan tilbyde bedre priser, ganske enkelt fordi bestillingerne og forsendelserne bliver mere effektive ved hjælp af god teknologi.

Få den service du har brug for – uden overraskelser

Teamet hos Transporteca består af en blanding af garvede folk fra shipping branchen og folk ude fra, som kender alt til situationen som ny transportkøber, som gerne vil sikre vores kunder får en god oplevelse. Fælles for alle er, at vi tager ejerskab af de enkelte transportopgaver og bruger den tid det tager for at sikre at ingen kunder føler sig overset.

booke transport transporteca

Neutral forhandling mellem en transportudbyder og en kunde kan ofte godt betale sig. Skulle en forsinkelse ske, eller skulle godset blive beskadiget, arbejder vi altid på at finde en løsning begge parter er tilfredse med – både transportudbyder og kunden.

Desværre ser vi ofte i transportbranchen, at de faktiske omkostninger ved at håndtere en forsendelse overstiger det tilbud men har modtaget, og at speditøren kræver den estra omkostning dækket inden udlevering af godset. Dette gør vi op med i Transporteca ved at tage betaling når transporten bestilles, og ved at sikrer at prisen altid er ‘all-in’. På den måde garanterer vi at din pris ikke ændrer sig, og undegår således ubehagelige ekstra omkostninger undervejs.

Lyt til vores kunder

Vi indsamler ikke aktivt anmeldelser, men alligevel anmelder nogle af vores kunder os på forskellige offentlige sider, som fx her på trustpilot.

Vi glæder os til at tage hånd om din næste forsendelse.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring hvordan vi håndterer din bestilling eller om Transporteca generelt, så er vi altid at fange på chat, telefon eller email.