Betingelser

Prisgaranti med Transporteca

Vi stiller prisgaranti på alle transporter bestilt med Transporteca. Prisgarantien er din sikkerhed for at den pris du betaler er den totale transportpris, og der ikke kommer ekstra uventede omkostninger før din forsendelse bliver leveret.

Hos Transporteca mener vi at importører alt for ofte bliver mødt af uventede og skuffende ekstraomkostninger i løbet af transportprocessen. Det ønsker vi at gøre op med. Derfor stiller vi prisgaranti på alle forsender bestilt med Transporteca.

Vores garanti til dig
Vi garanterer at prisen du får oplyst her på hjemmesiden, og betaler når du bestiller transporten, dækker alle transportrelaterede omkostninger. Vi garanterer dermed også, at der ikke kommer yderligere omkostninger for transporten som beskrevet ved bestilling. Dette gør sig også gældende i tilfælde hvor de generelle fragtpriser i markedet skulle stige efter du har bestilt transporten. I de tilfælde, dækker Transporteca eventuelle stigninger i transportpriserne.

Forudsætningen for vores prisgaranti er som følger:

  • Alle oplysninger afgivet i forbindelse med bestillingen er korrekte. Hvis du f.eks. bestiller transport af 400 kg gods men forsendelsen reelt vejer 500 kg, forbeholder vi os retten til at opkræve prisen for den yderlige godsmængde. Prisen for den nye godsmængde fastsættes ud fra dagsprisen på vores hjemmeside.
  • Ved import til EU fra lande udenfor EU, pålægger myndighederne de importerede varer eventuel told og punktafgifter, samt importmoms. Disse er ikke en del af transporten og dermed ikke inkluderet i prisen. Læs mere om told og import moms på transporteca.dk/told-moms.
  • Det er dit ansvar at sikre, at påkrævede eksport- og importlicenser er tilgængelige og gyldige. Skulle dette ikke være tilfældet, kan Transporteca i visse tilfælde hjælpe. En sådan bistand er ikke en del af transportprisen, og således ikke inkluderet i prisgarantien. Vi vil i dette tilfælde altid oplyse dig om prisen for vores bistand før vi yder den, så du kan træffe en informeret beslutning om hvorvidt vi skal hjælpe. Se mere om f.eks. kinesisk eksportlicens her.
  • Skulle du være nødt til at ændre reservationen, skal du kontakte Transporteca. Dette kan dog medføre yderligere omkostninger, og er således ikke omfattet af prisgarantien.

Hvorfor tilbyder vi prisgaranti? Se forklaringen her.

Læs mere om hvordan vi prøver at gøre godstransport mere gennemsigtigt og enkelt i vores artikel Ny kurs for transportindustrien.

Læs vores generelle bestillingsbetingelser her.