Vigtigt om online bookings

Transportecas bookingbetingelser

Når du bestiller transport på Transporteca, så bekræfter du samtidig vores bookingbetingelser, som du kan blive meget klogere på nedenfor.

Udover nedenstående er Transportecas standard betingelser og vilkår gældende for alle Transportecas services.

Prisen dækker hele transporten som beskrevet ovenfor, og Transporteca garanterer, at der ikke vil være yderligere transportrelaterede omkostninger under forudsætning af, at alle oplysninger i reservationen er korrekte.

Ved import til EU fra lande udenfor EU, pålægger myndighederne de importerede varer eventuel told og punktafgifter, samt importmoms. Disse er ikke en del af transporten og dermed ikke inkluderet i prisen. Læs mere om told og import moms på transporteca.dk/told-moms.

Det er dit ansvar at sikre, at påkrævede eksport- og importlicenser er tilgængelige og gyldige. Skulle dette ikke være tilfældet, kan Transporteca i visse tilfælde hjælpe. En sådan bistand er dog ikke medtaget i ovennævnte pris.

Du bekræfter, at varerne der sendes under denne booking, ikke er farlige, temperaturkontrollerede, eller på anden vis til fare for transportprocessen, medmindre det er specielt og særskilt aftalt med Transporteca.

Hvis du betaler via bankoverførsel, vil reservationen kun blive bekræftet, når Transporteca har modtaget din betaling. Skulle Transporteca ikke modtage din betaling i tide, bliver din reservation annulleret, og eventuelle modtagne betalinger vil blive refunderet.

Skulle du være nødt til at ændre din reservation, skal dette arrangeres med Transporteca. Dette kan dog medføre yderligere omkostninger.

Hvis du har brug for at annullere din reservation, skal du kontakte Transporteca. En fuld eller delvis refusion vil herefter blive aftalt.

For virksomheder

Hvis din virksomhed er registreret i et EU-land udenfor Danmark og du bestiller en momspligtig service, bedes du udfylde et gyldigt momsnummer. Gør du dette, skal Transporteca ikke opkræve moms. Modtager vi ikke et gyldigt momsnummer, accepterer du at betale moms på momspligtige services og vil modtage en separat faktura herfor.

Hvis din virksomhed er registreret udenfor EU, bedes du udfylde et gyldigt virksomhedsregistreringsnummer. Gør du dette, skal Transporteca ikke opkræve moms. Modtager vi ikke et gyldigt registreringsnummer, accepterer du at betale moms på momspligtige services og vil modtage en separat faktura herfor.