5 Gode Råd, Du Skal Vide Før Du Bestiller

Fragtopgaver

Fragtopgaver dækker over alle typer transport af gods, varer, eller hvad man nu vælger at kalde det. Både international og lokal transport er dækket, og også alle typer af gods.

1. Bedste løsning til fragtopgaver?

Det kan variere meget hvem den bedste virksomhed til at løse din fragtopgave kan være. Det kan være alt fra en speditør, til en vognmand, eller et kurerselskab. Det afhænger rigtig meget af den enkelte opgave.

Hvis du vil vide lidt mere om de forskellige typer, har vi en guide til hvordan man finder den rigtige type transport firma her (og hvad de betyder).

2. Husk all-in pris på dine fragtopgaver

Når du indhenter priser på fragtopgaver er det vigtigt at sikre sig at prisen dækker hele opgaven, så der ikke senere kommer uventede omkostninger (det er desværre mere normalt end man tror i transport branchen).

Fragtopgaver transport

3. Forsikring eller ej?

Fragtsælgeren er ansvarsbegrænset af internationale konventioner (hvis du vil vide mere om hvad det betyder, så kan du læse det her), hvor det ofte er nødvendigt at tegne en transportforsikring for at være fuldt dækket i tilfælde af skade eller tab af gods.

4. Leveringsdato på fragtopgaver?

Sørg for at få den samlede transporttid på din fragtopgave oplyst, samt forventet leveringsvindue, således du kan planlægge modtagelsen af din forsendelse. Mange fragtfirmaer oplyser ikke et præcist leveringstidspunkt (eller leveringsdag nogle gange), så det er altid en god idé at spørge.

Fragt fra Irland til Danmark via vejtransport

5. Er du sikker?

Alle brancher har virksomheder med ringe service niveau. Benyt en fragtbørs eller sammenligningsportal til dine fragtopgaver, for at sikrer dig at de dårlige bliver sorteret fra.