Det Skal Du Tænke På, Før Du Vælger

Fragtfirma

Et fragtfirma er mange ting. Et fragtfirma kan være en vognmand, en speditør eller en kurér.

Et fragtfirma kan mange ting…

Et fragtfirma står basalt for transporten af din fragt, både internationalt og lokalt. Som sagt, så er et fragtfirma et vidt begreb, som dækker både vognmænd, speditører og kurérselskaber.

Disse firmaer leverer en bred vifte af services til deres kunder, lige fra afhentning og udførsel af gods, til transport, fortoldning og levering. Oftest vil de kunne levere en dør-til-dør løsning, hvor kunder har mulighed for at tilkøbe services som fragtforsikring eller speciel håndtering af fragten.

Fragt firma danmark

Bedste fragtfirma? (hvordan finder du det)

Den hurtigste og bedste måde at finde et fragtfirma på, er ved at benytte en portal (hjemmeside), som f.eks. transporteca.dk. Her kan du som transportkøber få en enkelt og gennemskuelig oversigt med fragtfirmaer som kan levere netop den løsning du søger, samt deres all-in priser.

Dette gør de forskellige løsninger sammenlignelige, og du er sikker på at kende den samlede fragtpris inden du bestiller.

Alternativer til at finde et fragtfirma?

Alternativt kan du selv kontakte fragtfirmaerne for at indhente tilbud. Vælger du denne løsning, skal du prøve at forstå det enkelte firmas styrker, for at sikre dig at de kan levere en god fragtløsning i netop den transportkorridor du har behov for. Derudover skal du sikre dig at du modtager en komplet pris på din fragtløsning, så du ikke på et senere tidspunkt risikerer at få ekstra uventede omkostninger.

Kontakt fragtfirma

Hvorfor finde fragtfirma på transporteca?

Du skal benytte Transporteca.dk til at finde det bedste fragtfirma, sammenligne priser og bestille transporten med et fragtfirma, hvis du skal finde transporten med det samme. Der er ingen ventetid, priserne er altid all-in, og der er ikke weekend lukket.