Få Det Gode Overblik Her

Fragt til Polen

Fragt til Polen vil fra Danmark typisk foregå med lastbiler – både kurér og gods på paller. Transporttiden og hyppige afgange gør fragt til Polen på landevej mere fordelagtig i forhold til at transportere med søfragt.

En palle kan være lavet af træ og af plast, og den mest gængse har bundmålene 120cm X 80cm. Pallerne må max være 2,10 meter i højden, da de ellers ikke kan blive lastet på lastbilen til Polen.

Når du sender fragt til Polen på lastbil, skal du sikre dig, at dine paller er stabile ved for eksempel at bruge strækfilm (som minder om husholdningens Vita Wrap – blot stærkere) til at pakke dine paller ind med. Derudover skal du sikre dig, at dine paller har en mærkat, hvor både afsenders navn og adresse i Danmark samt modtagers navn og adresse i Polen tydeligt kan ses.

Har du kun små og mindre forsendelser til Polen, kan du med fordel bruge kurérservice.

Import fra Polen

Du kender disse som f.eks. UPS, TNT, DHL. Din fragt til Polen bliver afhentet på din eller dit firmas adresse i Danmark af en lokal distributionsbil, hvorefter denne kører til kurérfirmaets lager.

På lageret bliver al fragt til Polen samlet på en lastbil og kørt ned til det polske pakkedistributionscenter. Lokale polske distributionsbiler leverer herefter din forsendelse ud direkte til din modtagers adresse.

Polen er geografisk godt placeret i forhold til de store europæiske havne som Bremerhaven, Hamburg, Amsterdam. Søfragtscontainere losses derfor oftest i disse havne, hvorefter containeren transporteres til Polen med godstog. På godstogsstationen afhentes containeren af en polsk lastbil og leveres til modtagers adresse.

Fragt til Polen

Når du f.eks. får produceret dine varer i Kina, og de derefter skal videreforarbejdes i Polen, før de kan sælges til dine kunder i Skandinavien, vil transporttiden fra Kina til Polen ad søvejen være ca. 47 dage og med luftfragt ca. 10 dage. Fra Danmark til Polen med lastbil er transporttiden ca. 2-3 dage.

Fragt til Polen ad søvejen, typisk fulde containere, fra Skandinavien ankommer til Gdansk eller Swinoujscie.

Priseksempler på fragt til Polen

Fra Herning til Poznań, Polen
4 paller, 6,7 kubikmenter, 240kg – pris DKK 5.760, all-inn

Fra Rudkøbing til Rybnik, Polen
1 palle, højde på 80 cm, 100 kg – pris DKK 1.350, all-inn

Fra Viby Sjælland til Lodz, Polen
3 pakker, 45kg – pris DKK 480, all-inn

Bestil fragt på Transporteca

Her på portalen kan du søge priser og transportløsninger til Polen.

Har vi ikke en service som passer til din søgning, så indhenter vi gratis uforpligtende tilbud fra vores netværk af vognmænd, med prisgaranti!