De her ting, skal du tænke på

Fragt fra Spanien

Fragt af gods fra Spanien er som udgangspunkt ikke kompliceret, da transporten er indenfor EU, hvor der er fri bevægelighed af vare. Transittiden fra Spanien er normalt 4-5 dage med en vognmand eller 2-3 dage med en kurér.

For store mængder fragt, hvor du skal bruge en hel lastbil, er det vigtigt at sikrer dig at adgangsvejene hos din leverandør er tilstrækkelige. En eksportbil, som kører fra Spanien til Danmark vil typisk være 16 meter, hvoraf de 13 meter er hænger. Er din fragt mindre, så bliver godset typisk afhentet i mindre varebiler som tager det til et distributionscenter, hvor det bliver lastet på eksportbilen.

Bestil på Transporteca

På Transporteca kan du søger priser og transportmuligheder fra de bedste vognmænd og speditører på fragt fra Spanien til Danmark.

Du kan søge på alt fra fulde lastbiler til pakketransport, hvor vores netværk af samarbejdspartnere dækker hele Spanien, inklusiv Barcelona, Madrid, Alicante, Seville og Malaga.

Import fra Spanien

Har vi ikke priser og transportløsningen online på portalen tilbyder vi gratis og uforpligtende at indhente det bedste tilbud til dig, med prisgaranti! Du vil så indenfor 24 timer modtage en e-mail med link til dit tilbud, hvor du kan gennemfør din bestilling online.

Priseksempler på fragt fra Spanien

Fra Barcelona, Spanien til Skanderborg
7,5 kubikmeter, 700 kg – pris DKK 7.500, all-inn

Fra Toro, Spanien til Hvidovre
1 palle med 600 flasker vin, 850 kg – pris DKK 2.450, all-inn

Fra Lleida, Spanien til Korsør
3 pakker, 76 kg – pris DKK 1.168, all-inn