Vi fortæller præcis hvad der er inkluderet i priser på stykgods, du betaler. Målet er at gøre det nemt at:

Finde den bedste speditør
Lave en bestilling
Forstå hvad der er inkluderet i den pris, du betaler

For at undgå overraskelser, anbefaler vi, at du også læse om de syv trin i Transportprocessen. Så ved du præcis, hvad transport processen indeholder, hvilke dele du har betalt for, og hvilke andre dele af transportkæden der skal afregnes senere.

Når du søger efter en transportløsning på Transporteca, vil vi guide dig gennem processen med at finde den service, du har brug for. Hvis den ikke er tilgængelig i øjeblikket, vil vi give dig råd og alternative løsninger.

Priser på stykgods til havn

Dør-til-havn

Dør-til-Havn-transport dækker alle transportomkostninger fra en adresse, du angiver i oprindelseslandet, til den havne der er nærmest bestemmelsesstedet. Der er ingen udgifter for afsender, når speditøren henter godset. Eventuelle lokale udgifter for godshåndtering på bestemmelseslandet vil blive opkrævet direkte fra modtageren, før godset kan afhentes i speditørens pakhus.

Dør-til-Havn kunne for eksempel være relevant, hvis du er eksportør, sælger dine varer på CIF eller CNF vilkår.

Dør-til-pakhus

Dør-til-Pakhus-transport dækker alle transportomkostninger fra en adresse, du angiver i oprindelseslandet til det af speditørens pakhuse der er nærmest bestemmelsesstedet. Der er ingen udgifter for afsender, når speditøren afhenter godset hos afskiberen og ingen udgifter for modtager når godset hentes i speditørens pakhus af modtageren.

Dør-til-Pakhus kunne for eksempel være relevant, hvis du er en importør, og køber dine varer på EXW vilkår og du gerne selv vil hente godset i speditørens pakhus.

Stykgodspriser til dør

Dør-til-dør

Dør-til-Dør dækker hele transporten fra en adresse du angiver i oprindelseslandet til en adresse du angiver i bestemmelseslandet. Der er ingen ekstra udgifter for afsender, når speditøren henter godset, og ingen ekstra udgifter for modtager, når speditøren bringer godset ud.

Dør-til-Dør kunne for eksempel være relevant, hvis der handles varer på EXW, DAP eller DDP vilkår, eller hvis det er en intern forsendelse i en virksomhed.

Pakhus-til-havn

Pakhus-til-Havn-transport dækker al fragt samt alle tillæg og lokale udgifter i oprindelseslandet. Der er ingen udgifter for afsender når godset afleveres i speditørens pakhus. Eventuelle lokale udgifter for godshåndtering i bestemmelseslandet vil blive opkrævet direkte fra modtageren, før godset kan afhentes i speditørens pakhus.

Pakhus-til-Havn kunne for eksempel være relevant, hvis du er en eksportør der sælger på CIF eller CNF vilkår og gerne selv vil stå for at bringe godset til speditørens eksport pakhus, eller hvis du er en importør der køber på FCA vilkår og gerne selv vil stå for at transportere godset fra speditørens import pakhus til din adresse (også kendt som Udbringning).

Stykgodspriser til lufthavn

Pakhus-til-pakhus

Pakhus-til-Pakhus-transport dækker al fragt samt alle tillæg, og lokale afgifter i både oprindelses- og bestemmelses-landet. Der er ingen udgifter for afsender når godset afleveres i speditørens pakhus, og der er ingen udgifter for modtager når godset afhentes i speditørens import pakhus i bestemmelseslandet.

Pakhus-til-Pakhus kunne for eksempel være relevant, hvis du er eksportør og sælger på DPU vilkår og gerne selv vil stå for at bringe godset til speditørens eksport pakus, eller hvis du er en importør der køber på FCA vilkår og gerne selv vil stå for at hente godset ved speditørens import pakhus (Udbringningen).

Pakhus-til-dør

Pakhus-til-Dør transport service dækker alle transportomkostninger fra speditørens pakhus i oprindelseslandet til en adresse du angiver i bestemmelseslandet. Der er ingen udgifter for afsender når godset afleveres I speditørens eksport pakhus og inden udgifter for modtager når godset bringes ud på adressen.

Pakhus-til-Dør kunne for eksempel være relevant, hvis du er en eksportør der sælger på DDU eller DDP vilkår og gerne selv vil stå for at bringe godset til speditørens eksport pakhus, eller hvis du er en importør der køber på FCA vilkår.

Stykgods til dør

Havn-til-havn

Havn-til-Havn-transport dækker al fragt og alle tillæg fra den havne der er nærmest oprindelsesstedet til den havn der er nærmest bestemmelsesstedet. De lokale udgifter for godshåndtering på oprindelsesstedet opkræves direkte hos afsender, når godset afleveres i speditørens eksport pakhus. De lokale udgifter for godshåndtering på bestemmelsesstedet opkræves direkte hos modtager før lasten kan hentes i speditørens import pakhus.

Havn-til-Havn kunne for eksempel være relevant, hvis du er en eksportør der sælger på CNF eller CIF vilkår og gerne selv vil stå for at bringe godset til speditørens eksport pakhus, eller hvis du er en importør der køber på FOB vilkår og gerne selv vil stå for udbringning af godset.

Havn-til-pakhus

Havn-til-Pakhus-transport dækker al fragt samt alle tillæg og lokale afgifter i bestemmelseslandet. De lokale udgifter for godshåndtering i oprindelseslandet opkræves direkte hos afsender, når lasten afleveres i speditørens pakhus. Der er ingen udgifter for modtager, når lasten hentes i speditørens import pakhus.

Havn-til-Pakhus kunne for eksempel være relevant, hvis du er en importøren der køber på FOB vilkår og gerne selv vil stå for udbringning af godset.

Stykgods havn

Havn-til-dør

Havn-til-Dør-transport dækker transport fra havnen nærmest oprindelsesstedet til modtagers adresse i bestemmelseslandet. De lokale udgifter for godshåndtering på oprindelsesstedet opkræves direkte hos afsender, når lasten er afleveres i speditørens eksport pakhus. Der er ingen udgifter for modtager, når lasten afleveres på bestemmelsesadressen.

Havn-til-Dør kunne for eksempel være relevant, hvis du er en importør der køber på FOB vilkår og gerne vil have lasten leveret på din adresse.

Fortoldning

Fortoldning er som udgangspunkt inkluderet i de priser du ser her på portalen. For eksempel, hvis du søger en løsning fra Havn-til-Dør, hvilket kunne være en FOB forsendelse, så er fortoldning i modtagerlandet automatisk inkluderet.