Hurtig Guide, Der Hjælper Dig På Vej

Fragt til England

Fragt af gods til England giver normal ikke udfordringer. Idet England er en del af EU samarbejdet kan varerne bevæge sig frit fra Danmark til England. Der kan dog være specifikke engelske standarder og lovgivning som stille krav til visse produkter. Det er importørens ansvar at sikrer sig at disse er overholdt.

Selve transporten finder normalt sted med lastbil eller skib. Ved små forsendelser med hurtig levering, kan kurerselskaber også benytte fly. Fragttiden fra Danmark til England er nogle få dage, dog kan den samlede leveringstid forlænges hvis varerne skal igennem pakhuse i både Danmark og England, typisk op til 5-7 dage.

Priser på fragt til England

Nedenfor finder du en rækker priseksempler på fragt fra Danmark til England. Hvis du skal kende de aktuelle priser for din forsendelse, så kan du finde dem her.

Fra Roskilde til London, England
6 pakker, 96kg – pris DKK 880, all-in (8 dage med kurér)

Fra Horsens til Cambridge, England
3 europaller med en højde på 135 cm, 240kg – pris DKK 2.055, all-in (4 dage med vognmand)

Fra Aalborg til Manchester, England
1 hel lastbil (30 pallepladser) – pris DKK 24.300 all-in (2 dage direkte)

Fragt til England

Fragt fra Danmark til England med Transporteca

Transporteca arbejder sammen med an lang rækker speditører og vognmænd som tilbyder deres fragtløsninger til England online.

Har vi ikke et fragtprodukt, som passer netop dit behov, så indhenter vi uforpligtende tilbud blandt de bedste speditører indenfor 24 timer, med prisgaranti!