Sådan gør du

Fragt fra Kina til under DKK 3.500

Det behøver ikke at være dyrt at få transporteret gods hjem fra Kina – du kan både få pakker, paller og stykgods transporteret fra Kina til overkommelige priser. Nedenfor uddyber vi dine mulighededer for fragt fra Kina til under DKK 3.500.

Billig fragt fra Kina til Danmark

Uanset om du skal bestille en vareprøve eller have en større forsendelse fragt fra Kina til Danmark, kan det sagtens lade sig gøre uden at sælge ud af sølvtøjet. Denne artikel fokuserer på tre forskellige typer af godstransport: pakker, stykgods og paller.

Fælles for alle tre typer forsendelser gælder det, at det altid er en god ide at sende fakturaen samt toldkoden (HS-koden) til speditøren efter du har bestilt transporten, så er alt klart til at blive indfortoldet i Danmark. Toldkoden kan du få ved at kontakte SKAT eller selv finde den her: http://vita.skat.dk/vita.htm. Det er også dig selv, der skal stå for betaling af evt. told på varerne.

Prisen på transport af disse godstyper hænger sammen med, hvor meget godset fylder og vejer, og hvor hurtigt det skal fra A til B. Vi starter i den lidt lettere afdeling.

Pakker

Hvis dine produkter ikke vejer meget, eller måske er en mindre vareprøve, så kan du med fordel benytte dig af en kurérservice til transport af dit gods fra Kina til Danmark. Denne service er en dør-til-dør service med luftfragt, hvilket betyder at kurér-selskabet henter dit gods hos din leverandør og transporterer det hele vejen til den ønskede adresse i Danmark.

fragt fra kina til danmark

En kurérforsendelse tager typisk 6-8 dage fra Kina til Danmark og forsendelsen kan spores undervejs ved hjælp af et trackingnummer, du modtager fra kurérvirksomheden. Ved brug af kurér får du dermed dit gods hjem fra Kina særdeles hurtigt, samtidig med at du kan følge med i transporten undervejs. Såfremt din forsendelse er en vareprøve, bliver du således også hurtigt i stand til at beslutte, om du skal bestille en større ordre næste gang, hvis du er tilfreds med kvaliteten af produktet.

Priseksempler

Shanghai – Aarhus
1 pakke / 20x20x20 cm / 4 kg
DKK 1.473

Shenzhen – København
4 pakker / 20x20x20 cm / 5 kg
DKK 2.606

Ningbo – Svendborg
1 pakke / 50x50x50 cm / 20 kg
DKK 3.488

Stykgods

Startomkostningerne med søfragt fra Kina til Danmark er som oftest en smule højere end ved en kurérforsendelse. Derfor kan det bedst betale sig at sende få, mindre, lette pakker med en kurér. Skal du have mere end blot et par små pakker hjem, så er det derimod billigere at få dem transporteret med skib i forhold til en kurér. En af måderne at gøre dette på er at bestille fragt af stykgods.

Stykgods er ‘løst’ gods, der ikke er samlet på f.eks. en palle. Stykgods kan enten hentes hos din leverandør ved en EXW aftale, eller i en havn ved en FOB aftale alt afhængig af, hvilken handelsaftale du har indgået med din leverandør. Derefter vil godset blive fragtet med skib til Europa, for dernæst at blive indfortoldet i Danmark og kørt ud til den angivne modtageradresse. Søfragt fra Kina tager ca. 40-45 dage for at nå frem til Danmark.

Som det fremgår af priseksemplerne herunder, kan det være fordelagtigt at ‘fylde på’, da der ikke er meget forskel på prisen mellem en forsendelse på 0.3 m3 og 100 kg, og en forsendelse på 1 m3 og 300 kg, grundet startomkostningerne ved søfragt.

Priseksempler

Xingang – Viborg (FOB)
0.3 m3 / 100 kg
DKK 3.417

Shenzhen – Næstved (FOB)
1 m3 / 300 kg
DKK 3.444

Paller

Flere leverandører i Kina stiller deres produkter på paller. Det er nemmere at håndtere og transportere for speditøren end stykgods, da der blot skal én palleløfter til at flytte en stor mængde gods. Derfor er det ofte billigere at fragte paller frem for stykgods.

fragt fra kina pris

En standard europalle har grundmålene 120x80cm og må som udgangspunkt være 180cm i højden, mens en halvpalle fylder 60x80cm og må være 90cm høj.

Bortset fra den nemmere håndtering og transport af paller frem for stykgods, så gælder den samme transportprocess for begge typer af gods. Det kan godt lade sig gøre at fragte en halvpalle hjem fra Kina til under DKK 1.500, men i mange tilfælde vil det bedre kunne betale sig at give lidt ekstra for en hel palle, som nedenstående priseksempler giver udtryk for.

Priseksempler

Shenzhen – Aalborg (FOB)
Halvpalle / 60x80x90 cm / 100 kg
DKK 3.373

Guangzhou – Fredericia (FOB)
Palle / 120x80x100 cm / 800 kg
DKK 3.814

Find de fragtpriser, der passer bedst til din forsendelse

Du kan finde pakke-, stykgods- og pallepriser ved at lave en tilsvarende søgning i vores søgemaskine

Har du pakker, der ikke fylder eller vejer så meget, så kan du med fordel lave en pakkesøgning. Vejer dit gods mere end 50 kg, og skal du ikke bruge det i en fart, så er det oplagt at benytte en af søfragtsmulighederne. Hvis din leverandør ikke ønsker at sætte dine produkter på en palle, så er du nød til at få det fragtet som stykgods.

Husk, at Transporteca ikke kan stå for at sende farligt gods eller produkter indeholdende batterier.