Import fra Kina

Skal du importere varer fra Kina? Find priser på fragt, toldbehandling og levering. Bestil online.

Hvorfor bestille med Transporteca?

At vælge en digital speditør med stor erfaring i import fra Kina giver mange fordele

Forstå den totale omkostning ved import
Med prisgaranti kender du den totale omkostning ved import af dine varer allerede før du bestiller. Stiger prisen, så dækker vi forskellen.
Oplev logistik der bare virker. Vi står for alt
Vi tager os af alt fra vi får din bestilling til dine varer er leveret. Også kommunikation med din leverandør og toldmyndigheder – selvfølgelig med dig i kopi.
Kend leveringsdatoen for dine varer
Se din leveringsdato for din import fra Kina online, altid opdateret med den seneste udvikling. Sker der ændringer sender vi dig med det samme en besked med forklaring.
Få én personlig kontakt med ansvar for din forsendelse
Du kan se alle informationer og dokumenter om din forsendelse online, men er altid velkommen til at ringe, chatte eller skrive direkte med din kontakt, som kender alt til netop din forsendelse.

Hvad siger vores kunder?

Stor erfaring med import af varer fra Kina

Transporteca har importeret varer fra Kina for kunder i Danmark siden 2012. Vi har gode samarbejder med leverandører fra alle de store kinesiske indkøbsnetværk og håndterer dagligt import fra leverandører fra blandt andet Alibaba, AliExpress og Global Sources. For vores kunder, som sælger deres produkter på Fulfilment By Amazon, har vi ligeledes etableret gode samarbejder i Europa.

Når du bestiller import af varer fra Kina med Transporteca starter processen altid med vi tager kontakt direkte til din leverandør, med dig i kopi. Korrespondancen er på kinesisk, men vi vedlægger en engelsk oversættelse, så du kan følge kommunikationen. Udover at etablerer forbindelsen tidligt i processen, indhenter vi med det samme alle nødvendig oplysninger og dokumenter for at gennemføre transporten og toldbehandlingen i Europa. Dette sikrer en effektiv import og korrekt behandling af import told og moms. Læs mere om processen nedenfor.