Her får du et hurtigt overblik

Fragt til Sverige

Transportecas fragtportal gør det nemt for dig som eksportør, distributør eller privat at finde priser på fragt til Sverige online – når det passer dig. Portalen er altid åben, så du kan finde dine fragtpriser til Sverige fra Danmark med få klik. Det er hurtigt og nemt at booke og bestille fragt til Sverige på portalen, hvor du bliver guidet igennem din bestilling trin for trin.

Hvis du ikke finder lige præcis dén pris, du skal bruge, finder Transporteca prisen til dig inden for 24 timer. Vores tætte og loyale samarbejde med speditørerne betyder at den pris, du får, afspejler markedets priser på fragt til Sverige. Vi står inde for kvaliteten af speditørerne. Transportecas priser er all-in, hvilket vil sige, at du får én pris, der dækker alle omkostninger for netop din fragt til Sverige.

Fragt til Sverige fra Danmark vil typisk blive transporteret med lastbil. Transporttiderne i Sverige varierer meget, alt afhængig af, hvor i landet der skal leveres. Det vil typisk tage 1-2 dage til Syd-og Midtsverige (fra Malmø til Stockholm), mens det tager 4-6 dage til Midtsverige (Fra Stockholm til Umeå).

For fragt til Sverige nord for Umeå og op mod Lapland og den finske grænse skal der påregnes længere leveringstid.

sverige fragt

Priseksempler

Fra Vejle til Malmø, Sverige
3 pakker, 70kg – pris DKK 950

Fra Odense til Stockholm, Sverige
4 europaller med en højde på 160 cm – pris DKK 2.875

Fra Viborg til Umeå, Sverige
15 pallepladser (halvdelen af 13,6 meter lastbil) – pris DKK 14.800