Få Overblikket Over Hvad Du Skal Betale i Told

Toldberegner

At beregne told behøver ikke være en svær ting. Vi har samlet gode tips, som hjælper dig, når du skal beregne den told, du skal betale til SKAT.

Det allervigtigste spørgsmål

Går transporten over EU’s ydre grænse? Hvis ja, så skal du betale told for at få dine varer ind i Danmark. SKAT kan faktisk godt finde på, at tilbageholde dine varer ved grænsen, hvis du ikke har betalt told du skal, når de ankommer til landet.

Findes der en toldberegner på nettet?

Ja. Den findes på SKATs hjemmeside vita.skat.dk. Du kan gå ind og slå toldsatsen op på det, du henter hjem til Danmark og derigennem beregne hvad du skal betale i told.  Dog er det vigtigt at vide, at det kun er en indikation af, hvad du skal betale i told – det er ikke en garanti!

Hvad beregnes tolden ud fra?

Værdien af dit gods/varer, som du henter hjem til Danmark og værdien af transporten. Det er altså vigtigt at vide, at det ikke kun er hvad dine varer er værd, der afgører hvad du skal betale til SKAT.

Det du har betalt for transporten af dine varer (toldsatsen for det) kommer oveni.

Husk fluemærket på virk.dk

Hvis du ikke allerede er det, så skal du importregistrere dig inde på virk.dk. Hvis du ikke er det, så kan du ikke få udleveret dine varer, når de ankommer til Danmark. I værste tilfælde vil de varer, du har bestilt blive sendt tilbage til leverandøren i udlandet (på din regning), hvis du ikke er importregistreret.