Den komplette liste

Amazon adresser

Vi har samlet adresserne på alle Amazons Fulfillment Centre i listen nedenfor, og vi vil løbende opdatere listen i takt med, at vi bliver klogere på nye Amazon FBA-lokationer.

Hvis du ønsker at sende dine produkter til et Amazon Fulfillment Center, skal du være opmærksom på, at du først skal registrere dig som Amazon-sælger og oprette en Shipping Plan. Ellers risikerer du, at Amazon afviser din forsendelse, når den ankommer til Amazon FBA-lageret. For at lære mere om processen for at sende produkter til et Amazon Fulfillment Center, kan du besøge vores komplette vejledning om emnet herunder:

Amazon-adresserne nedenfor omfatter både Amazons egne Fulfillment Centre samt eksterne speditørers varehuse, som administrerer Amazon FBA-produkter på vegne af Amazon.

Det kan være en kompliceret proces at få dine produkter pakket og afsendt til et Amazon Fulfillment Center – især hvis det er din første gang. Der er mange forskellige ting at være opmærksom på og strenge krav, der skal overholdes. Hvis du er usikker på processen, eller har brug for hjælp med transporten til et af Amazons varehuse, kan Transporteca hjælpe. Du skal blot følge dette link til vores dedikerede Amazon FBA-side og angive dine forsendelsesdetaljer, så vender vi tilbage med et tilbud.

Vi håber, du har fundet, hvad du søgte. Hvis ikke, skal du endelig kontakte os – vores kundeservice team sidder klar til at hjælpe med de FBA forespørgsler, du måtte have.

Vi råder dig til ikke at undervurdere Amazon FBAs krav til forberedelse, pakning, mærkning og levering. For at give dig en ide om, hvad der forventes af dig, har vi samlet de vigtigste video-guides her. Forhåbentlig vil dette sikre dig en vellykket førstegangsoplevelse, når du tager springet og begynder dit Amazon-eventyr. Skulle du have brug for yderligere assistance vedrørende transport til Amazons Fulfillment Centre, kan du kontakte os på [email protected]