Sådan er vores

Persondatasikkerhed

Vi ved, at du bekymrer dig om hvordan informationer om dig bruges og deles, og vi sætter pris på din tillid til at vi behandler dine oplysninger med fortrolighed og respekt. Denne meddelelse beskriver Transporteca’s persondatapolitik. Ved at bruge Transporteca accepterer du og giver samtykke til den praksis, der er beskrevet i denne persondatapolitik.

Når du benytter Transportecas hjemmeside gemmes visse oplysninger om dig, såsom Internet Protocol (IP) adresser, navigation på hjemmesiden, de systemer og programmer der anvendes, den tid der bruges samt andre lignende oplysninger.

Disse oplysninger kan ikke specifikt identificere dig. Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til at bruge disse oplysninger til analyse af trafikken på hjemmesiden eller til andre formål.

Hvis du afgiver oplysninger der kan identificere dig personligt, såsom navn, adresse og lignende, kan sådanne oplysninger blive brugt til statistiske og/eller andre formål.

Personligt identificerbare oplysninger, du sender, mens du registrerer en profil eller laver en bestilling med en speditør gennem Transporteca vil kun blive videregivet til speditører, der er knyttet til dine bestillinger. Vi vil ikke opgive, sælge, dele eller på anden måde afsløre dine oplysninger til nogen tredjepart.

Persondatapolitik

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt Transporteca’s hjemmeside. Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies på Google Ads Prefences hjemmesiden. Du kan også se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at bruge Transporteca til at planlægge og betale din godstransport, så vi forpligter os til at beskytte de oplysninger, som vi indsamler. Ingen hjemmeside kan garantere sikkerhed, men vi har implementeret stærke tekniske og fysiske sikkerhedsprocedurer for at beskytte de personlige oplysninger du giver os. Til at forhindre uautoriseret adgang, opretholde datakvalitet og sikre korrekt brug af oplysningerne, vil vi altid anvende passende og tidssvarende sikkerheds-metoder og -teknologier.